Javri Investment Group

Sinds 2015 creëren wij een leefbare woon- en zorg omgeving voor onze klanten. Duurzaam, maatschappelijk relevant en gericht op realistische functionaliteit. Wij ontwikkelen en realiseren woningen, woonzorgvilla’s en zorgcentra, liefst in een setting waarbij een community kan worden opgezet.

In 2020 hebben Javri Investment Group en Borghese Real Estate een gelijkwaardige joint venture opgericht. Hierin zijn zes projecten ondergebracht. Voor meer informatie hierover zie www.gaudiumrealestate.nl.

Achtergrond

Javri Investment Group is opgericht door Jan-Lodewijk de Vries. Hij heeft een (vastgoed) advies- en investeringsachtergrond in fusie-, overname- en financieringsstructureringen.

Jan-Lodewijk heeft een financieel economische opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Daarnaast heeft hij diverse financiële, bancaire en vastgoed masterclasses afgerond, gericht op projectontwikkeling en investeringsstructureringen.

Naast de oprichter en eigenaar wordt gewerkt met een compact team van ervaren en hoog opgeleide specialisten, waarmee Javri al vele jaren samenwerkt.

Improving the senior living environment